Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • Cancerfondsrapporten_208x208

  Cancerfondsrapporten 2017 - En ny uppdaterad cancerstrategi behövs

  Den 5 april presenterades 2017 års Cancerfondsrapport, den tolfte i ordningen.  I förordet säger Cancerfondens generalsekreterare Ulrika Årehed Kågström att man i år vill att Cancerfondsrapporten ska ses som ett ”initiativ till att blåsa liv i en nödvändig diskussion om styrningen av svensk sjukvård och behovet av en ny uppdaterad cancerstrategi.” 

 • RocheMicrofone_208x208

  Rapportering från Cancerfondsrapporten 2017

  Idag presenterades årets Cancerfondsrapport. Tommy Ringart, kommunikationschef på Roche, var på plats och fångade några röster.

   

   

 • 170178_208x208

  Vill du arbeta hos oss? Vi söker nu en 'Head of Clinical Operations'

  Till vår medicinska avdelning på Roche AB i Liljeholmen söker vi nu en 'Head of clinical operations'. Kanske är det du? 

   

 • Alltljusopatarmcancer

  Allt ljus på tarmcancer!

  Mars månad är tarmcancermånaden, instiftad för att uppmärksamma den fjärde vanligaste och näst dödligaste av alla cancerformer. Då Roche både genom sin befintliga behandlingsarsenal och genom aktiv forskning på området har ett starkt åtagande i diagnosen, var det självklart för företaget att stötta en rad av de aktiviteter som genomfördes under månaden.

 

.