Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • square_seminar_202806

  Roche stolt partner till Kolorektalcancerdagen 2017 som arrangeras av Dagens Medicin

  Den 15 mars är Roche stolt partner till Kolorektalcancerdagen 2017 som arrangeras av Dagens Medicin. Seminariet görs i samverkan med Mag- och tarmförbundet, ILCO Tarm- uro- och stomiförbundet och Svensk förening för Kolorektal Kirurgi.

 • square_karriar_arbetahososs_170169

  Vill du arbeta hos oss? Vi söker nu en 'Fältorienterad Produktchef - Hemofili'

  Vill du arbeta hos oss? Vi söker nu en 'Fältorienterad Produktchef - Hemofili'. Roche AB har sedan tidigare produkter inom terapiområdena Onkologi, Reumatologi och Hematologi och står nu inför en lansering inom Hemofili. Därmed skapas denna nya spännande roll, med kombinationen av en traditionell produktchefroll och strategisk nyckelkundsbearbetning.

 • 68866_544x544

  Man får bedriva en bättre vård än andra - men inte en sämre

  Dagens vård lever inte upp till hälso- och sjukvårdslagens portalparagraf om att vården ska ges på lika villkor till alla. Ojämlik vård och hälsa utgör i förlängningen ett hot mot sjukvårdens legitimitet - och förändringar krävs för att vi ska uppnå en jämlik vård i Sverige. 

 • DagLarsson_208x208

  Avsnitt 8 av Sjukvårdspodden – Jakten på den jämlika vården

  I säsongens sista, tillika åttonde, avsnitt av Sjukvårdspoddens gästas Björn och Jonas av  Dag Larsson (S) oppositionsråd i Stockholms läns landsting och ordförande i SKL:s sjukvårdsdelegation. Tillsammans diskuterar de bland annat behovet av nivåstrukturering samt hur sjukvården kan stärkas av ökad samverkan.

 

.