Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • Square Roche Sverige

  Roche flyttar in diagnostik och läkemedel under samma tak

  Genom att olika kompetenser från Roche AB och Roche Diagnostics Scandinavia AB (inklusive Roche Diabetes Care) kommer närmare varandra är vi övertygande om att vi kan skapa mer värde för patienter, vården och samhället. I oktober 2017 flyttade därför Rocheföretagen i Sverige till ett nytt gemensamt kontor i Solna.

 • Jacob Ahlsson

  ​Initiativtagaren till Sveriges största diabetesforum utsedd till årets läkemedelsprofil

  Jacob Ahlsson har i dag utsetts till Årets läkemedelsprofil 2017 för att ha utvecklat "Livet och diabetes" till den i särklass största communityn för människor med diabetes i Sverige. Utmärkelsen delas ut årligen av Läkemedelsmarknaden för att uppmärksamma energiska nytänkare som gjort kreativa insatser på läkemedelsområdet.

 • IPF_video1_500x500

  IPF World Week 2017

  Just nu pågår IPF World Week. En vecka för att uppmärksamma och öka kunskapen om lungsjukdomen idiopatisk lungfibros, också kallad IPF. I en serie animerade filmer går att se vad som händer vid symptom, under undersökningsfasen, efter diagnos, under behandling och hur är det att leva med med IPF. 

 • square_karriar_student

  Vill du arbeta hos oss? Vi söker nu en 'Customer Relations Manager'

  Roche Diagnostics i Bromma söker nu en 'Customer Relations Manager'. Kanske är det dig vi söker?

 

.