Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • infusionfilmerna_square

  Hur förbereder man sig för sin första cellgiftsbehandling?

  Hur känns det att få en infusion? Hur lång tid tar det? Hur kommer min kropp att reagera på cellgifter? Dessa filmer om cellgiftsbehandling och hur infusionsbehandling går till önskar vi ska kunna besvara dessa frågor.

 • val2018_allaharnagatattberatta_1000x1000

  Valet som katalysator för utveckling

  Roche i Sverige (med Diabetes Care, Diagnostics och Pharmaceuticals) är ett life science-företag med starkt engagemang i utvecklingen av hälso- och sjukvården för att svenska patienter ska erbjudas en vård i världsklass. Ett koncept som Roche drivit framgångsrikt i över tre år är den så kallade “Vårddebatten”, (#vårddebatten) med aktiviteter som seminarier, podcasts och nyhetsbrev, plattformar för opinionsbildare och intressenter som delar Roches vision - Doing now what patients need next.

 • 5minist_square

  Att vara #5minist är att var rädd om sitt eget liv​

  Kvinnor som regelbundet går på gynekologisk cellprovtagning minskar risken att drabbas av livmoderhalscancer med 90 procent [1]. Sedan den 1 januari 2018 är patientavgiften för cellprov borttagen i hela landet – som en del av regeringens satsning på kvinnohälsa och en jämlik vård [1, 2]. Men trots att provtagningen tar max 5 minuter är det var femte kvinna som låter bli [3]. Fler borde bli #5minister!

 • square_natverketmotgynekologiskcancer

  Roche Sverige stolt sponsor till Gyncancerdagarna 2018

  Roche är även i år samarbetspartner med Nätverket mot Gynekologisk Cancer under de gyncancerdagar som arrangeras under gyncancermånaden.

 

.

Vi som arbetar på Roche

Vilka är personerna som arbetar på Roche i Sverige? Svaret får du i videon ovan. 

Fler videos hittar du här

 

Roche Sverige på Twitter