Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • square_innovationsbrevet_bjornarvidsson

  Innovationsbrevet: Krönika av Björn Arvidsson

  Björn Arvidssons, policychef på Roche AB, krönika i nyhetsbrevet Innovationsbrevet. 

  "Omfamna ovetenskapen"

 • 170178_208x208

  Vill du arbeta hos oss? Två spännnade tjänster att söka

  Till Roche Diagnostics i Bromma söker vi nu en ''Customer Care Lead' och en 'Customer Care Lead'. Kanske är det något för dig?

 • RocheMicrofone_208x208

  Röster från Almedalen

  Under Almedalsveckans många seminarier ses många relevanta och intressanta personer. Vår kommunikationschef Tommy Ringart fick tillfälle att kort samtala med ett par av dessa. Gunilla Gunnarsson på Sveriges Kommuner och Landsting och Jonas Andersson i Västra Götalandsregionen. Lyssna på dessa samtal här.

 • Sjukvardspodden_high_new_1000

  Sjukvårdspodden i Almedalen

  Sjukvårdspodden är på plats i ett energigivande Almedalen. Nu som film när pulsen tas på några Almedalsprofiler. Missa helller inte summeringen av vårddebatten som sker på torsdag kl 13 i Hälsodalen.

   

 

.