Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • SJVP_S03E06_avsnittsbild_bw

  Ulrika Karlsson och Anders Olauson i Sjukvårdspodden

  I säsongens sista avsnitt gästas Jonas Edström av Ulrika Karlsson (M), riksdagsledamot och ledamot i EU-nämnden, och Anders Olauson, hedersordförande European Patients Forum (EPF).

 • SJVP_S03E05_avsnittsbild_bw

  Fredrik Lundh Sammeli och Margareta Haag medverkar i Sjukvårdspodden

  Jonas Edström gästas i det femte avsnittet av Sjukvårdspodden av Fredrik Lundh Sammeli (S), riksdagsledamot och ordförande i socialförsäkringsutskottet, och Margareta Haag, ordförande för Svenska Ödemförbundet och vice ordförande för Nätverket mot cancer.

 • SJVP_S03E04_avsnittsbild_bw

  Barbro Westerholm och Inga-Lill Lellky gästar Sjukvårdspodden

  I Sjukvårdspoddens fjärde avsnitt får Jonas Edström besök av Barbro Westerholm, riksdagsledamot och äldrepolitisk talesperson för Liberalerna, och Inga-Lill Lellky, grundare av Cancerkompisar.

 • Infograph_KortFaktaOmTarmcancer_square_1000x1000

  Tarmcancermånaden 2018

  Mars månad är tarmcancermånaden. Denna många ämnar till att skapa medvetenhet om denna sjukdom. Varje år diagnostiseras cirka 6 000 personer med någon form av cancer i tarmsystemet och runt 2 700 personer dör varje år till följd av sjukdomen, vilket gör tarmcancer till en av de dödligaste cancersjukdomarna. Endast lungcancer tar fler liv, vilket är ett okänt faktum för den större delen av befolkningen.

 

.

Vi som arbetar på Roche

Vilka är personerna som arbetar på Roche i Sverige? Svaret får du i videon ovan. 

Fler videos hittar du här

 

Roche Sverige på Twitter