Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • FMI-photo-3_square

  Framtidens cancerdiagnostik är redan här

  Daniel Bergström, Molecular Information Lead Nordics, berättar i en artikel på LIFe-time om vad den nya cancerdiagnostiken innebär, och hur man arbetar på Foundation Medicine.

 • square_vardebatten_paper_500x500

  Roche i Almedalen 2017

  Roche är på plats under årets Almedalsvecka på Gotland. Se information om våra egna seminarier samt de vi är medarrangörer till.

 • Sjukvardspodden_high_OlleLundberg

  Olle Lundberg i Sjukvårdspodden - Jakten på den jämlika vården

  I det åttonde tillika säsongens sista avsnitt av Sjukvårdspodden träffar Jonas och Björn Olle Lundberg som har lett Kommissionen för jämlik hälsa. Det diskuteras bland annat det slutbetänkande 'Nästa steg på vägen mot en mer jämlik hälsa' kommissionen överlämnade till Regeringen den 2 juni i år.

 • SinevaRibeiro_1000x1000_foto_UlfHuettl

  Sineva Ribeiro i Sjukvårdspodden - Jakten på den jämlika vården

  I säsongens sjunde avsnitt av Sjukvårdspodden - jakten på den jämlika vården träffar Björn Arvidsson och Jonas Edström, policychefer på Roche, Sineva Ribeiro, förbundsordförande i Vårdförbundet

 

.