Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • square_vardebatten_paper_500x500

  Publiken är Almedalens viktigaste resurs

  Att hälso- och sjukvårdsfrågorna tar en stor plats bland Almedalens aktiviteter är tydligt. Redan i början av året visade också olika undersökningsbolag att svenska folket i stort värderade hälso- och sjukvården som den viktigaste politiska frågan. Över 450 seminarier under fyra dagar i Almedalen handlade om hälso- och sjukvårdsfrågor - det är det ingen som klarar att följa. När Roche för tredje året i rad sammanfattade hälso- och sjukvårdsfrågorna på vårddebattens fjärde dag var det som vanligt fullsatt, engagerat och högt i tak.

 • square_karriar_student

  Vill du arbeta hos oss?

  Till vår regulatoriska avdelningen på Roche AB i Liljeholmen söker vi nu en 'Qualified Person / Responsible Person'. Är det dig vi söker?

 • square_innovationsbrevet_bjornarvidsson

  Innovationsbrevet: Krönika av Björn Arvidsson

  Björn Arvidssons, policychef på Roche AB, krönika i nyhetsbrevet Innovationsbrevet. 

  "Omfamna ovetenskapen"

 • 170178_208x208

  Vill du arbeta hos oss? Två spännnade tjänster att söka

  Till Roche Diagnostics i Bromma söker vi nu en ''Customer Care Lead' och en 'Customer Care Lead'. Kanske är det något för dig?

 

.