Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • SJVP_S03E03_avsnittsbild_bw

  Johan Assarsson och Lise Lidbäck i Sjukvårdspodden

  Jonas Edström gästas av Johan Assarsson, vd Inera och vice ordförande eHälsomyndigheten, och Lise Lidbäck, förbundsordförande Neuroförbundet, i det tredje avsnittet av Sjukvårdspodden.

 • SJVP_S03E02_avsnittsbild

  Roger Henriksson och Ante Nordqvist gästar Sjukvårdspodden

  I det andra avsnittet av Sjukvårdspodden samtalar Jonas Edström med Roger Henriksson, professor och verksamhetschef för Regionalt cancercentrum (RCC) Stockholm Gotland, och Ante Nordqvist, beteendevetare och medlemsansvarig på Ung Cancer.

 • videocamera_square_1000x1000

  Svenska Ödemförbundets filmer för att öka kunskapen om lymfödem

  Varje år ökar antalet personer som får cancer. Om knappt 25 år beräknas över 100 000 personer få en cancerdiagnos och var tredje person i Sverige kommer någon gång under sin livstid drabbas av en cancersjukdom enligt cancerfondens beräkningar. 

 • SJVP_S03E01_avsnittsbild_bw

  Laura Hartman och Lars Ohly i Sjukvårdspodden

  Säsong tre av Sjukvårdspodden inleds med att Jonas Edström, policychef på Roche, gästas av Lars Ohly, dåvarande ordförande för Funktionsrätt Sverige, och Laura Hartman, ordförande för Tillitsdelegationen.

 

.

Vi som arbetar på Roche

Vilka är personerna som arbetar på Roche i Sverige? Svaret får du i videon ovan. 

Fler videos hittar du här

 

Roche Sverige på Twitter