Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • Sjukvardspodden_high_new_1000

  Sjukvårdspodden på agendan under Dagens Medicins seminarium den 4 oktober

  Hör Jonas och Björn, policychefer, på Roche AB berätta om hur man gör en vettig poddcast av något så komplext som sjukvård. Vad vill läsarna lyssna på och vad får man säga utan att tumma på regler och lagar? Vem är den optimala gästen och kommer vi någonsin att få en jämlik vård?

   

 • square_karriar_arbetahososs_170169

  Vill du arbeta hos oss? Två spännnade tjänster att söka

  Till Roche AB i Liljeholmen söker vi nu en 'CSM Line Manager / Vendor Manager' och en 'Business Analyst'. Kanske är det något för dig?

 • FMI-photo-3_square

  Framtidens cancerdiagnostik är redan här

  Daniel Bergström, Molecular Information Lead Nordics, berättar i en artikel på LIFe-time om vad den nya cancerdiagnostiken innebär, och hur man arbetar på Foundation Medicine.

 • square_vardebatten_paper_500x500

  Roche i Almedalen 2017

  Roche är på plats under årets Almedalsvecka på Gotland. Se information om våra egna seminarier samt de vi är medarrangörer till.

 

.