Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • RocheMicrofone_208x208

  Röster från Almedalen

  Under Almedalsveckans många seminarier ses många relevanta och intressanta personer. Vår kommunikationschef Tommy Ringart fick tillfälle att kort samtala med ett par av dessa. Gunilla Gunnarsson på Sveriges Kommuner och Landsting och Jonas Andersson i Västra Götalandsregionen. Lyssna på dessa samtal här.

 • Sjukvardspodden_high_new_1000

  Sjukvårdspodden i Almedalen

  Sjukvårdspodden är på plats i ett energigivande Almedalen. Nu som film när pulsen tas på några Almedalsprofiler. Missa helller inte summeringen av vårddebatten som sker på torsdag kl 13 i Hälsodalen.

   

 • square_kraftsamla_roche.se_500x500

  Nyhetsbrevet #kraftsamla - för en jämlik vård

  Nyhetsbrevet #kraftsamla är ett av flera initiativ som Roche tagit för att medverka till en förändring. Vår förhoppning är att sprida goda exempel och skapa möjligheter att utbyta erfarenheter och synpunkter och vara en länk och kontaktyta mellan olika aktörar som vill göra skillnad i denna viktiga fråga.

 • square_ms-rapporten

  Färsk rapport visar: MS patienter bortglömda av vården

  En betydande andel av patienterna med multipel skleros verkar vara bortglömda av vården. Det är slutsatsen i en färsk rapport som ger en heltäckande bild av tillståndet för den svenska MS-vården utifrån en utvärdering av Socialstyrelsens riktlinjer, fördjupade analyser av MS-registret och en omfattande intervjuundersökning bland landets MS-patienter.

 

.