Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • Sjukvardspodden_high_new_1000

  ​”Sjukvårdspodden – jakten på den jämlika vården” vinner globalt pris

  Roche har i samarbete med kommunikationsbyrån Narva utvecklat konceptet ”Sjukvårdspodden – jakten på den jämlika vården”. Nyligen utsågs podden till vinnare av  ett nytt påverkanspris, som EAPC (European Association for Political Consultants) delade ut till Narva i samband med föreningens årliga konferens i Bryssel den 28-30 maj. 

 • MSDagen2017

  Internationella MS-dagen uppmärksammades i Stockholm

  Den 31 maj, på den internationella MS-dagen fanns Neuroförbundet på plats i Stockholm för att berätta om MS och öka förståelsen för hur det är att ha MS.  Samtidigt släppte man en rapport, som tagits fram i samarbete med Roche, och som sammanfattar hur MS vården i Sverige ser ut idag. 

 • OliviaWigzell_1000x1000_foto_Socialstyrelsen

  Olivia Wigzell i Sjukvårdspodden - Jakten på den jämlika vården

  I det sjätte avsnittet i andra säsongen av Sjukvårdspodden - jakten på den jämlika vården samtalar Björn Arvidsson och Jonas Edström, policychefer på Roche, med Olivia Wigzell på Socialstyrelsen.

 • square_samarbete_4724

  Nära samverkan är en förutsättning för utvecklingen av hälso- och sjukvården

  Nära samverkan är en förutsättning för den kontinuerliga utvecklingen av hälso- och sjukvården, för kunskapsspridning och för klinisk forskning. Läs vidare i denna debattartikel skriven av ordförande Sveriges Läkarförbund Heidi Stensmyren mfl publicerad på Dagens Samhälle hemsida. 

 

.