Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • square_innovationsbrevet_mariemorell

  Innovationsbrevet: Krönika av Marie Morell

  Marie Morell, Oppositionsråd (M), Region Östergötland krönika i nyhetsbrevet Innovationsbrevet.

  "Ny teknik sätter patient och medarbetare i centrum"

 • square_innovationsbrevet_stefanjutterdal_foto_EvaDalin

  Innovationsbrevet: Krönika av Stefan Jutterdal

  Stefan Jutterdal, Förbundsordförande, Fysioterapeuterna krönika i nyhetsbrevet Innovationsbrevet. 

  "En ovanligt innovativ förbättring"

 • square_innovationsbrevet_andersekholm

  Innovationsbrevet: Krönika av Anders Ekholm

  Anders Ekholm, vVD vid Institutet för Framtidsstudier, krönika i nyhetsbrevet Innovationsbrevet. 

  "Kan vattentillgång förklara innovations­graden?"

 • square_vardebatten_paper_500x500

  Publiken är Almedalens viktigaste resurs

  Att hälso- och sjukvårdsfrågorna tar en stor plats bland Almedalens aktiviteter är tydligt. Redan i början av året visade också olika undersökningsbolag att svenska folket i stort värderade hälso- och sjukvården som den viktigaste politiska frågan. Över 450 seminarier under fyra dagar i Almedalen handlade om hälso- och sjukvårdsfrågor - det är det ingen som klarar att följa. När Roche för tredje året i rad sammanfattade hälso- och sjukvårdsfrågorna på vårddebattens fjärde dag var det som vanligt fullsatt, engagerat och högt i tak.

 

.