Hem

Vi kan och vill bidra till att göra vården bättre i Sverige

För att åstadkomma det behöver vi ha ett tätt samarbete med patienter, patientorganisationer, med dem som engagerat, dag efter dag, arbetar inom vården för att hjälpa patienterna, liksom med alla dem som ser till att det finns pengar och att rätt beslut fattas för att hålla hjulen igång i vård-Sverige. Vi vill också samarbeta med, och vara delaktiga i att stärka forskare och institutioner som kan fortsätta att sätta Sverige på den internationella kartan inom medicinsk forskning och biotech.

Mer

Nyheter

Nyheter och aktuella händelser inom Roche Sverige.

 • Sjukvardspodden_S03_1000x1000

  Poddsuccén Sjukvårdspodden kommer nu med en tredje säsong

  Med ny riktning, men fortsatt fokus på att nå en god och jämlik vård i Sverige, fortsätter Roche sin satsning med podcasten Sjukvårdspodden. Jonas Edström faciliterar i denna säsong viktiga samtal mellan patientföreträdare och beslutsfattare. Tisdagen den 20 februari släpps säsongens första avsnitt.

 • square_seminar_202806

  Utmaningen med cancer får inte underskattas

  Varje år diagnostiseras över 14 miljoner människor med cancer. I Sverige är siffran över 60 000, dvs som en mindre stad. Samtidigt finns massor av innovativa behandlingar som kan möta stora delar av de behov som cancern skapar - bara patienterna får tillgång till dem.

 • Square Roche Sverige

  Roche flyttar in diagnostik och läkemedel under samma tak

  Genom att olika kompetenser från Roche AB och Roche Diagnostics Scandinavia AB (inklusive Roche Diabetes Care) kommer närmare varandra är vi övertygande om att vi kan skapa mer värde för patienter, vården och samhället. I oktober 2017 flyttade därför Rocheföretagen i Sverige till ett nytt gemensamt kontor i Solna.

 • Jacob Ahlsson

  ​Initiativtagaren till Sveriges största diabetesforum utsedd till årets läkemedelsprofil

  Jacob Ahlsson har i dag utsetts till Årets läkemedelsprofil 2017 för att ha utvecklat "Livet och diabetes" till den i särklass största communityn för människor med diabetes i Sverige. Utmärkelsen delas ut årligen av Läkemedelsmarknaden för att uppmärksamma energiska nytänkare som gjort kreativa insatser på läkemedelsområdet.

 

.

Vi som arbetar på Roche

Vilka är personerna som arbetar på Roche i Sverige? Svaret får du i videon ovan. 

Fler videos hittar du här

 

Roche Sverige på Twitter