Om Oss

Nyheter

 • videocamera_square_1000x1000

  Svenska Ödemförbundets filmer för att öka kunskapen om lymfödem

  Varje år ökar antalet personer som får cancer. Om knappt 25 år beräknas över 100 000 personer få en cancerdiagnos och var tredje person i Sverige kommer någon gång under sin livstid drabbas av en cancersjukdom enligt cancerfondens beräkningar. 

 • SJVP_S03E01_avsnittsbild_soundcloud

  Laura Hartman och Lars Ohly i Sjukvårdspodden

  Säsong tre av Sjukvårdspodden inleds med att Jonas Edström, policychef på Roche, gästas av Lars Ohly, dåvarande ordförande för Funktionsrätt Sverige, och Laura Hartman, ordförande för Tillitsdelegationen.

 • Sjukvardspodden_S03_1000x1000

  Poddsuccén Sjukvårdspodden kommer nu med en tredje säsong

  Med ny riktning, men fortsatt fokus på att nå en god och jämlik vård i Sverige, fortsätter Roche sin satsning med podcasten Sjukvårdspodden. Jonas Edström faciliterar i denna säsong viktiga samtal mellan patientföreträdare och beslutsfattare. Tisdagen den 20 februari släpps säsongens första avsnitt.

 • square_seminar_202806

  Utmaningen med cancer får inte underskattas

  Varje år diagnostiseras över 14 miljoner människor med cancer. I Sverige är siffran över 60 000, dvs som en mindre stad. Samtidigt finns massor av innovativa behandlingar som kan möta stora delar av de behov som cancern skapar - bara patienterna får tillgång till dem.