Nyhet

18.02.2016

Livet och diabetes - nytt bloggforum för människor som lever med diabetes

I dagarna gick den nya mötesplatsen för alla som lever med diabetes live. Livet och Diabetes är skriven av personer som själva lever med eller nära någon med diabetes. Förutom erfarenheter kommer bloggen vara inspirationskälla och en plats för att sprida kunskap.

 

Livet och Diabetes är en inspirations- och informationsblogg för dig som lever med eller nära någon med diabetes – skriven av människor som lever med eller nära någon med diabetes. Här kommer vi att kunna ta del av berättelser och erfarenheter från andra med diabetes, dela med oss till varandra, få tips kring träning och hälsa, hitta goda recept, bidra med kunskap till samhället och en hel del annat.

Sofia Larsson Stern som driver bloggen Diabetesia , är gästbloggare på Livet och Diabetes skriver så här om det nystartade initiativet.

”Idag välkomnar jag med öppna armar läsare in på denna nyuppstartade, rikstäckande blogg på temat diabetes. Hade den funnits när jag blev sjuk hade jag kanske funnit tröst i det skrivna ordet. Jag hade kanske funnit en mentor eller vän som skulle kunnat berätta för mig att allt skulle bli bra. Att min diabetes inte skulle ta kol på mig”

Läs hela inlägget  av  Sofia Larsson Stern på Livet och Diabetes här.

Livet och Diabetes drivs av Roche Diabetes Care och Accu-Chek® och visionen är att alla med diabetes lever sina liv så obegränsat som möjligt. Vi ser det som vår uppgift att utveckla produkter och tjänster som bidrar till att göra dig friare – både i tanken och i vardagen.

Se Livet och Diabetes, här.