Nyhet

09.05.2016

Roche Diabetes Care ingår partnerskap med AnnaPS och erbjuder smarta sätt att bära Accu-Chek insulinpumpar

Det nya partnerskapet mellan Roche Diabetes Care och AnnaPS adresserar de utmaningar som insulinpumpanvändare upplever i sin dagliga diabeteshantering. Genom partnerskapet kombineras intelligent produktdesign med behov hos personer med diabetes. Partnerskapet erbjuder användare av Accu-Chek insulinpumpar exklusiv rabatt på utvalda bästsäljare från AnnaPS, exempelvis underkläder med integrerade fickor.

 

 

Genom att ingå ett partnerskap med AnnaPS, utökar Roche Diabetes Care sitt utbud med ytterligare en smart lösning som bidrar till att göra livet med diabetes mer obegränsat.

 

Roche Diabetes Care har inlett ett partnerskap med det svenska specialistklädesföretaget, AnnaPS, för att erbjuda användare av Accu-Chek insulinpumpar ytterligare smarta sätt att diskret bära sin insulinpump i specialtillverkade underkläder med integrerad ficka. Detta samarbete och erbjudande adresserar utmaningar som insulinpumpanvändare ofta möter i sin vardag.
– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda dessa smarta lösningar till våra kunder för att diskret kunna bära insulinpumpen. Det som gör AnnaPS kollektion extra speciell och perfekt för våra insulinpumpar är att kläderna är snyggt designade, bekväma att använda och underlättar diskret diabeteshantering via fjärrkontrollen utan att pumpen behöver tas fram, säger Anna-Karin Eskilsson, produktchef, Roche Diabetes Care.

Varje produkt är designad med inflytande av personer med diabetes. Produkterna följer kroppens naturliga rörelser vilket ger insulinpumpanvändare ytterligare frihet och flexibilitet.

Med partnerskapet erbjuder Roche Diabetes Care och AnnaPS användare av Accu-Chek insulinpump exklusiv rabatt på ett urval av AnnaPS underkläder med integrerade fickor som håller insulinpumpen tryggt och säkert nära kroppen. Genom att registrera serienumret på sin Accu-Chek insulinpump på AnnaPS hemsida här, får, män, kvinnor, barn och tonåringar tillgång till förmåliga 30% rabatt på bästsäljande AnnaPS underkläder, och även ytterligare 5% rabatt på övriga erbjudanden.

Både Roche Diabetes Care och AnnaPS är välkända namn i diabetessammanhang, och båda fokuserar sina aktiviteter på att möta behoven hos personer med diabetes. Genom att ingå ett partnerskap med AnnaPS, utökar Roche Diabetes Care sitt utbud med ytterligare en smart lösning som bidrar till att göra livet med diabetes mer obegränsat.

Om AnnaPS

AnnaPS® är ett svenskt klädmärke som grundats och drivs av Anna Sjöberg som själv har
typ 1-diabetes. AnnaPS lanserade sina första unika produkter år 2011, underkläder med integrerade fickor för att bära diabeteshjälpmedel på ett enkelt sätt. Idag erbjuder AnnaPS en rad produkter för kvinnor, män och barn i alla åldrar och storlekar.

AnnaPS vill göra vardagslivet med diabetes lite enklare, under mottot ”Diabetes made easier”. Människor ska kunna göra vad de vill och klä sig hur de vill, oavsett om de bär insulinpump eller inte!
När Anna Sjöberg först fick sin insulinpump, upptäckte hon bristen på osynliga och bekväma bärsätt för diabeteshjälpmedel på marknaden. Då kom hon på tanken att bära sina hjälpmedel i kläderna. Med hjälp från hennes diabetessköterska, och andra människor med diabetes, grundade hon klädmärket AnnaPS - med fokus på funktionalitet, säkerhet, kvalitet och design. Sedan dess har företaget expanderat, och är idag det ledande märket inom kategorin kläder med integrerade fickor för diabeteshjälpmedel.

AnnaPS är engagerade i barndiabetesläger över hela Sverige, och är i ständig kontakt med människor som lever med diabetes för att säkerställa att kläderna täcker alla specialönskemål och behov. AnnaPS bryr sig också om produktionsprocessen, miljön och människorna det berör. AnnaPS skickar varor över hela världen, och är ett webbaserat företag, som erbjuder sina kunder produkter via hemsidan www.annaps.com.

Om Roche Diabetes Care

Roche Diabetes Care är pionjärer inom utvecklingen av system för blodsockermätning och en av världens ledande för diabeteshanteringssystem. Under mer än 35 år har Accu-Chek®varumärket varit dedikerat till en strävan mot att alla med diabetes ska kunna leva sina sina liv så obegränsat som möjligt samt att kunna erbjuda hälso-och sjukvårdspersonal verktyg som kan optimera hälsan hos personer med diabetes. Dagens Accu-Chek portfölj erbjuder personer med diabetes och hälso-och sjukvårdspersonal innovativa produkter och lösningar för effektiv diabeteshantering. Accu-Chek produkterna omfattar blodsockermätare, insulinpumpsystem med tillbehör samt datahanteringssystem, och utbildningsprogram som medverkar till förbättrade medicinska resultat. För mer information se www.accu-chek.se