Nyhet

16.04.2018

Roche Sverige stolt sponsor till Gyncancerdagarna 2018

Roche är även i år samarbetspartner med Nätverket mot Gynekologisk Cancer under de gyncancerdagar som arrangeras under gyncancermånaden.

Gynekologisk Cancer innefattar livmoderkroppscancer, äggstockscancer, livmoderhalscancer, cancer i slida och i vulva samt ett antal ospecificerade fall. Ungefär 2 900 kvinnor drabbas varje år och naturligtvis alla de som är anhöriga till dem.

Vi ser fram emot de tre seminarierna som arrangeras i Stockholm den 16 april, i Linköping den 17 april och i Malmö den 18 april. Även detta år kan vi räkna med ett program med fantastiska föreläsare, många av dem Sveriges främsta experter inom sina områden. Årets tema är "Kunskap räddar liv" och kommer att beröra prevention, vård, rehabilitering och forskning.

Spännande ämnen som kommer att avhandlas är t.ex. de vanligaste frågorna om HPV och livmoderhalscancer, hur du med rätt mat och träning kan minska risken för att få cancer och nyheter inom cancerbehandling. 

Det är Fri entré och Seminariet är öppet för alla men föranmälan krävs.

Läs mer om evenemanget här. 

Roche och samarbete

Läs mer här om Roche och hur ser på vikten av samarbeten med patientorganisationer och intresseföreningar.  Kontakta oss