Nyhet

., 13.02.2019

Vill du arbeta hos oss? Vi söker just nu en Regional Account Manager - Hematology

Positionen som Regional Account Manager (RAM) inom hematologiområdet är ett utmärkt tillfälle för dig som vill arbeta självständigt i en spännande miljö. Som RAM arbetar du i ett nära samarbete med ett korsfunktionellt team med vår hematologiportfölj, inklusive nya lanseringar. 

Mer om tjänsten och hur du söker hittar du här. Sista ansökningsdag är 3/3. Du är också välkommen att kontakta Ulrika Unger (Sales Manager) om du har frågor om tjänsten.

Jobb ID nr:  201902-103973

Om Roche

Roche är ett av världens största bioteknikföretag och ett av de snabbast växande företagen inom läkemedel och diagnostik. I mer än 100 år har vi arbetat med utveckling och tillverkning av nya läkemedel. Vår forskning omfattar alla stadier av prevention, diagnos och behandling av sjukdomar för att ge människor bättre hälsa och livskvalitet.  Vår framgång bygger på innovation, nyfikenhet och mångfald - multiplicerat med 94 000 medarbetare i 100 länder. I Sverige arbetar vi aktivitetsbaserat i vårt nya kontor, där både Roche Diagnostics och Roche Pharma finns under samma tak, vilket möjliggör ett nära samarbete.