Nyhet

29.11.2018

Vill du arbeta hos oss? Vi söker nu en Country Medical Manager - Onkologi

Roche Pharma är för närvarande i lanseringsfasen av onkologiprodukter inom nya indikationer. Vi letar därför efter en Country Medical Manager (CMM) inom detta område.

CMM har en viktig strategisk roll inom det terapeutiska området / produktgruppen och ansvarar för den medicinska kompetensen och den vetenskapliga strategin inom det tilldelade produkten/terapiområdet.

Mer om tjänsten och hur du söker hittar du här. Sista ansökningsdag är 14/12. Du är också välkommen att kontakta Peter Klint (Medical Group Lead) om du har frågor om tjänsten.

Jobb ID nr:  201810-125459

Om Roche

Roche är ett av världens största bioteknikföretag och ett av de snabbast växande företagen inom läkemedel och diagnostik. I mer än 100 år har vi arbetat med utveckling och tillverkning av nya läkemedel. Vår forskning omfattar alla stadier av prevention, diagnos och behandling av sjukdomar för att ge människor bättre hälsa och livskvalitet.  Vår framgång bygger på innovation, nyfikenhet och mångfald - multiplicerat med 94 000 medarbetare i 100 länder. I Sverige arbetar vi aktivitetsbaserat i vårt nya kontor, där både Roche Diagnostics och Roche Pharma finns under samma tak, vilket möjliggör ett nära samarbete.